Amningsmottagning

Att bli förälder är för de flesta den mest värdefulla och spännande händelsen i livet. Många kvinnor upplever däremot problem när de väl har kommit hem från förlossningen, däribland relaterade till amningen. På Cura Mödravård erbjuder vi därför en amningsmottagning dit du kan vända dig för rådgivning och stöd!

Amningsmottagning i Malmö

Som tidigare nämns är det vanligt att man efter förlossningen kan uppleva någon typ av problem. Man vet heller inte vart man ska vända sig för att få rådgivning och stöd i sin situation eftersom sjukhuset inte tar emot nyförlösta kvinnor om det gått mer än en vecka sedan förlossningen.

Det är också just därför som vi på Cura Mödravård erbjuder en amningsmottagning dit du alltid är välkommen att vända dig vid eventuella problem eller också vid uppstådda frågor och funderingar. Till oss är alla kvinnor välkomna, även de som tillhör en annan barnmorskemottagning.

Några av de vanligaste amningsrelaterade problemen är exempelvis att barnet suger dåligt, att du får mjölkstockning, såriga bröstvårtor, smärtor eller infektion. Vi strävar alltid efter att ge dig hjälp med sådana problem inom tre dygn!

Till vår mottagning kan du också komma med andra typer av besvär, oavsett om det handlar om bedömning av förlossningsskador, infektion, blödning, smärta, urinläckage eller psykiska besvär. Våra barnmorskor har lång erfarenhet och vid behov kan även konsultation hos specialistläkare ges.

Läs mer om vår amningsmottagning under fliken Gravid eller kontakta oss så berättar vi mer. Varmt välkommen till Cura Mödravård!