Barnmorska Malmö

Önskar du att besöka en barnmorska i Malmö? Då är du varmt välkommen att besöka oss på Cura Mödravård. Hos oss hittar du barnmorskor som gärna lyssnar på din berättelse och dina önskemål. Vid behov av akut hjälp har vi också en drop-in mottagning där du kan få hjälp med bl.a. cellprov, graviditetstest och recept på preventivmedel.

Din barnmorskemottagning i Malmö

På Cura Mödravård arbetar vi alltid för att ge ett personligt och professionellt bemötande, oavsett om man är i behov av mödravård eller också vill genomföra ett cellprov, graviditetstest eller har frågor om preventivmedel, könssjukdomar och sexualitet.

Våra barnmorskor har alla lång erfarenhet och lägger stor vikt på att lyssna på din berättelse och dina önskemål. Genom att själva kunna utföra ultraljud och erbjuda vårdprogram utformade utifrån dina behov, slipper du också remisskrångel och långa väntetider. Vi är ingen vanlig barnmorskemottagning, vi är mer!

Du hittar vår barnmorskemottagning och mödravårdscentral på Erikslustvägen 24, i närheten av såväl Malmö City som Limhamn. Till vår mottagning tar du dig dessutom enkelt med buss eller bil, vi erbjuder gratis parkering.

Drop-in barnmorska

Om du önskar att snabbt träffa en barnmorska är du varmt välkommen att besöka vår drop-in mottagning som har öppet på torsdagar kl. 14:00-15:00. Här ges du möjligheten att få hjälp med cellprov och graviditetstest, genomföra tester för könssjukdomar, samt få recept på preventivmedel.

Läs mer om våra undersökningar under fliken Gravid eller Kontakta oss redan idag för att boka en tid hos en barnmorska i Malmö. Varmt välkommen till oss på Cura Mödravård!