Barnmorskemottagning Malmö drop-in

Önskar du att besöka en barnmorskemottagning med drop-in i Malmö? Då är du varmt välkommen till vår drop-in mottagning på Erikslustvägen 24, dit du enkelt tar dig med såväl buss som bil (vi erbjuder fri parkering)!

Cura Mödravård – barnmorskemottagning med drop-in 

Cura Mödravård är en barnmorskemottagning och mödravårdscentral som erbjuder ett personligt och professionellt omhändertagande av gravida kvinnor. Utöver basmödravård enligt Region Skånes riktlinjer samt kompletterande vårdprogram utformade efter dina behov, erbjuder vi också en drop-in mottagning.

Vår drop-in mottagning har öppet torsdagar kl. 14:00-15:00. Hit kan du vända dig för att bland annat få hjälp med cellprov och graviditetstest. För att göra en tidsbokning under andra tider går det bra att kontakta oss på 040–987070 eller info@curamodravard.se.

Cellprov

Ett cellprov syftar till att upptäcka förstadier, så kallade cellförändringar, till livmoderhalscancer. Man uppdagar aldrig själv några symptom på cellförändringar, vilket innebär att det är väldigt viktigt för kvinnor att regelbundet genomföra ett cell-/cancer-/cytologprov.

När du besöker vår drop-in mottagning får du hjälp av en barnmorska som genomför provtagningen. Provet tas från din livmodertapp med en mjuk borste och tar inte mer än 5 minuter.

Läs mer om varför dessa prover är viktiga att genomföra samt hur de går till under fliken Cellprov.

Graviditetstest 

Ett graviditetstest syftar till att ta reda på om du är gravid. Om du misstänker att du kan vara gravid är du varmt välkommen till oss på Cura Mödravård.

När du besöker vår barnmorskemottagning med drop-in kan du vara säker på att du alltid får ett personligt och professionellt mottagande. Våra barnmorskor har alla lång erfarenhet och hög kompetens. De lägger också alltid stor vikt vid det personliga mötet – att alltid lyssna på din historia och dina behov. Besöker du oss flera gånger får du dessutom träffa en och samma barnmorska!

Läs mer om våra vårdprogram under fliken Gravid eller Kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar om vår barnmorskemottagning med drop-in i Malmö.